PREZENTARE COMPANIE

 

In prezent  Service Ciclop isi desfasoara activitatea in sediul situat in Bucuresti, Sos. Giurgiului nr. 260 sector 4 unde prin structura de service multi-marca ne adresam unei largi game de utilizatori ce pot beneficia de servicii 100% competitive la nivel European.

 

Activitati de service:

 

Atelier mecanica / electrica / diagnoza

Atelierul de mecanica este dotat cu echipamente modern avand capacitatea de reparatie a 15 auto simultan de la autoturisme si autoutilitare pana la camioane si autobuze.

In cadrul acestui atelier putem repara:

· Motoare

· Cutii de viteze

· Suspensii

· Franare

Toate acestea sunt posibile datorita echipamentelor cu care este dotat atelierul:

· Elevatoare moderne

· Stand de reglare geometrie roti pentru aproape orice autovehicul

· Echipamente de verificat si incarcat instalatia de AC

· Stand pentru masurarea eficientei la franare

· Echipamente pentru analiza gazelor arse

· Recuperator ulei uzat cu extractor prin vidare

· Aparat specializat pentru reglarea corecta a farurilor

· Testere pentru diagnosticarea problemelor electronice, atat de la specialistii multimarca

· Echipament pentru igienizarea, improspatarea si parfumarea profesionala a instalatiei de AC.

· Scule si SDV-uri pentru rezolvarea profesionala a oricarei probleme.

 

Service roti / hotel de anvelope

Deoarece este recomandat se folosim anvelope adaptate anotimpului (anvelope de vara /anvelope de iarna) si deja de ani buni este chiar obligatoriu prin lege sa folosim anvelopele speciale pentru iarna si pentru vara, noi venim in intampinarea clientilor cu serviciul de dejantat / echilibrat roti pentru a putea circula in siguranta cu anvelopele corespunzatoare .

Pe langa masinile de dejantat si de echilibrat care ne permit sa executam professional inlocuirea anvelopelor , dispunem si de un Hotel de anvelope , unde putem caza anvelopele.

 

ITP

Societatea noastra detine o statie ITP de ultima generatie oferind servicii specializate de verificare ITP pe o statie autorizata cu aparatura moderna cu functionalitate la standarde europene atat pentru vehicule cu combustibil lichid (benzina, diesel) cat si pentru vehicule cu GPL.

 

Vopsitorie

In atelierul de vopsitorie folosim cele mai noi si moderne materiale, iar pigmentii ii mixam in laboratoarele proprii. Practic se poate obtine orice culoare sau nuanta folosita in industria auto

Atat sculele profesionale de pregatit , vopsit si polisat , materialele si consumabilele de caliate, precum si profesionalismul echipei de vositori fac ca vopsitoriile executate de SC Service Ciclop SA sa fie de cea mai buna calitate.

 

Tinichigerie

Specialistii nostrii au o experienta indelungata in domeniu si pot rezolva orice problema de tinichigerie.

Folosim echipamente si scule de top care permit efectuarea de operatii asupra caroseriei recomandate de producatori.

 

Receptie clienti

Receptia unde clientii pot astepta finalizarea reparatiei, a fost proiectata astfel incat sa ofere confort, intr-un spatiu civilizat, curat, cu acces la internet si cu posibilitatea de a viziona cum se desfasoara reparatia.

Transparenta este doar unul dintre lucrurile importante la care tinem si suntem siguri ca si clientii nostri apreciaza.

 

Parcare privata

Parcarea in Bucuresti este de regula o problema cotidiana.

Societatea noastra pune la dispozitie 50 de locuri de parcare. Zona este securizata si parcarea este supraveghata.

 

Service rapid

Destinat operatiunilor mecanice ce se pot remedia in timp scurt cum ar fi :

· Revizii simple: inlocuit placute de frana, verificare, inlocuire antigel, ulei motor, ulei transmisie, electrica rapida, inlocuit becuri si reglare faruri.

· Remedieri constatate de ITP.

· Aer conditionat verificare si incarcare gaz.

· Mecanica usoara

 

Tractari auto

Societatea noastra pune la dispozitia clientilor servicii de tractare profesionale detinand  atat autovehicule  de tractare prin suspendare cat si autovehicule de tractare cu platforma.

 

Atelier strungarie

In cadrul atelierului se realizeaza prelucrari mecanice prin aschiere a materialelor putand efectua operatiuni de strunjire, frezare, gaurire, reconditionare,  rectificari arbori cotiti, bucsat, alezat, honuit blocuri motor, confectionat camasi, axe came, biele +palier, reparat chiuloase orice tip, lucrari de strungarie si freza

 

Piese de schimb

Datorita experientei indelungata in acest domeniu si a bunei colaborari cu toti importatorii consacrati de piese auto, detinem in stoc o gama larga de piese de schimb si accesorii.

Contact