Servicii disponibile

Atelier mecanică /electrică /diagnoză

Atelierul de mecanică / electrică / diagnoză este un loc specializat unde mecanicii și tehnicienii calificați efectuează reparații, întreținere și diagnoză pentru vehicule și alte echipamente motorizate.

Vopsitorie

Echipa noastră de vopsitori auto calificați și cu experiență oferă servicii profesionale de vopsitorie auto pentru a aduce aspectul mașinii dumneavoastră la nivelul dorit. Utilizăm produse de vopsitorie de înaltă calitate și tehnici de lucru avansate pentru a vă asigura că veți fi mulțumit de rezultatul final.

Piese de schimb

Folosim doar piese de schimb de înaltă calitate, care sunt potrivite și omologate pentru vehiculul dumneavoastră, pentru a ne asigura că orice reparație efectuată la service-ul nostru auto este de înaltă calitate și durabilă

Service roti / hotel de anvelope

Service Ciclop include și service pentru roți, precum și hotel de anvelope pentru a vă asigura că vehiculul dumneavoastră va fi pregătit pentru orice condiții de conducere.

Tinichigerie

Echipa noastră de tinichigii auto calificați și cu experiență oferă servicii profesionale de tinichigerie auto, folosind cele mai bune materiale și tehnologii avansate pentru a repara daunele la caroseria vehiculului dumneavoastră. Suntem dedicați să vă oferim cele mai bune soluții pentru orice probleme de caroserie pe care le puteți avea.

Service rapid

Oferim servicii rapide și eficiente, fără a face compromisuri în ceea ce privește calitatea. Echipa noastră de mecanici și tehnicieni calificați lucrează cu instrumente și echipamente de ultimă generație pentru a efectua reparații rapide și precise, astfel încât să puteți fi din nou pe drum în cel mai scurt timp posibil.

ITP

Oferim servicii complete de ITP (Inspecție Tehnică Periodică) pentru a vă ajuta să vă mențineți vehiculul în condiții optime de siguranță și conformitate cu normele legale în vigoare.

Recepție clienți

Personalul din recepție vă stă la dispoziție pentru a vă ajuta să rezolvați orice problemă legată de vehiculul dumneavoastră. Vă vom oferi informații complete despre serviciile noastre, termenele de execuție și costuri, astfel încât să puteți face alegerea cea mai potrivită pentru nevoile și bugetul dumneavoastră.

Tractări auto

Oferim servicii profesionale de tractare auto, indiferent de mărimea sau tipul vehiculului dumneavoastră. Echipa noastră de șoferi și specialiști va ajunge rapid la locația dumneavoastră și va transporta vehiculul la service-ul nostru auto, în condiții de siguranță și eficientă.

Alte servicii

  • efectuarea de reparatii mecanice, electrice, tinichigerie si vopsitorie auto pentru o gama variata de automobile;
  • efectuarea de inspectii tehnice periodice (ITP);
  • spalare, schimb ulei, gresare, protectie antifonica, cosmetica auto;
  • montaj de aparatura electronica (alarme, sisteme de urmarire prin satelit, sisteme audio, etc);
  • verificare si curatare a injectoarelor pentru motoare diesel si benzina;
  • spalatorie;
  • geometrie si directie;
  • vulcanizare.