BINE AȚI VENIT LA CICLOPSERVICE

Garajul Ciclop, a constituit una dintre constructiile de referinta pentru arhitectura modernista din perioada Bucurestiului Interbelic, fiind situat pe Bulevardul Magheru si a fost primul imobil european ridicat cu sistem anti-seismic pe role, cu o structura de rezistenta realizata integral din beton armat.

In present, Service Ciclop isi desfasoara activitatea in sediul situat in Bucuresti, Sos. Giurgiului nr. 260 sector 4 unde prin structura de service multi-marca ne adresam unei largi game de utilizatori ce pot beneficia de servicii 100% competitive la nivel European.

Mai mult decat atat, de curand s-a deschis si un nou punct de lucru situat pe strada Intre Garle nr. 3, sector 4, Bucuresti unde clientii nostrii beneficiaza de servicii de ITP.

Receptia unde clientii pot astepta finalizarea reparatiei, a fost proiectata astfel incat sa ofere confort, intr-un spatiu civilizat, curat, cu acces la internet si cu posibilitatea de a viziona cum se desfasoara lucrarile la propriul autovehicul.

Transparenta este doar unul dintre lucrurile importante la care tinem si suntem siguri ca si clientii nostri apreciaza.

Atelierul de mecanica este dotat cu echipamente moderne avand capacitatea de reparatie a 15 autovehicule simultan.

 

In cadrul acestui atelier va punem la dispozitie servicii de reparatie:

· Motoare;

· Cutii de viteze;

· Suspensii;

· Sistem de franare.

 

Toate acestea sunt posibile datorita echipamentelor cu care este dotat atelierul:

· Elevatoare moderne;

· Stand de reglare geometrie roti;

· Echipamente de verificat si incarcat instalatia de AC de ultima generatie;

· Stand pentru masurarea eficientei la franare;

· Echipamente pentru analiza gazelor arse;

· Recuperator ulei uzat cu extractor prin vidare;

· Aparat specializat pentru reglarea corecta a farurilor;

· Testere pentru diagnosticarea problemelor electronice;

· Echipament pentru igienizarea, improspatarea si parfumarea profesionala a instalatiei de AC.

· Scule si SDV-uri pentru rezolvarea profesionala a oricarei probleme.

Conform Ordonantei de urgenta nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, care a fost modificată și completată cu anumite prevederi legate de anvelopele de iarnă în anul 2011, moment de la care s-a instituit și obligația montării acestora pe timpul sezonului rece, avem obligativitatea de a avea autoturismul echipat cu anvelope de vara, pentru sezonul cald si anvelope de iarna, motiv pentru care Service Ciclop pune la dispozitia clientilor doua mari servicii:

  • Service roti;
  • Hotel de anvelope.

 

Oferim servicii de dejantat / echilibrat roti pentru a putea circula in siguranta cu anvelopele corespunzatoare si totodata hotel de anvelope pentru pastrarea lor in siguranta astfel incat sa usuram munca clientilor nostri.

Societatea noastra detine o statie ITP de ultima generatie oferind servicii specializate de verificare ITP pe o statie autorizata cu aparatura moderna cu functionalitate la standarde europene atat pentru vehicule cu combustibil lichid (benzina, diesel) cat si pentru vehicule cu GPL.

In atelierul de vopsitorie folosim cele mai noi si moderne materiale, iar pigmentii ii mixam in laboratoarele proprii. Practic se poate obtine orice culoare sau nuanta folosita in industria auto.

Atat sculele profesionale de pregatit , vopsit si polisat , materialele si consumabilele de calitate, precum si profesionalismul echipei de vositori fac ca lucrarile executate de Service Ciclop SA sa fie de cea mai buna calitate.

Specialistii nostrii au o experienta indelungata in domeniu si pot rezolva orice problema de tinichigerie.

Folosim echipamente si scule de top care permit efectuarea de operatii asupra caroseriei recomandate de producatori.

In atelierul de tinichigerie se efectueaza reparatii caroserii, inclusiv sasiuri si parti de rezistenta deteriorate in urma accidentelor sau afectate de coroziune.

In cadrul atelierului se realizeaza prelucrari mecanice prin aschiere a materialelor putand efectua operatiuni de strunjire, frezare, gaurire, reconditionare, rectificari arbori cotiti, bucsat, alezat, honuit blocuri motor, confectionat camasi, axe came, biele +palier, reparat chiuloase orice tip, lucrari de strungarie si freza.

ALTE SERVICII

Service rapid

Destinat operatiunilor mecanice ce se pot remedia in timp scurt cum ar fi :

· Revizii simple: inlocuit placute de frana, verificare, inlocuire antigel, ulei motor, ulei transmisie, electrica rapida, inlocuit becuri si reglare faruri.

· Remedieri constatate de ITP.

· Aer conditionat verificare si incarcare gaz.

· Mecanica usoara

Tractari auto

Societatea noastra pune la dispozitia clientilor servicii de tractare profesionale detinand  atat autovehicule  de tractare prin suspendare cat si autovehicule de tractare cu platforma.

Piese de schimb

Datorita experientei indelungata in acest domeniu si a bunei colaborari cu toti importatorii consacrati de piese auto, detinem in stoc o gama larga de piese de schimb si accesorii.

Parcare privata

Parcarea in Bucuresti este de regula o problema cotidiana.

Societatea noastra pune la dispozitie 50 de locuri de parcare. Zona este securizata si parcarea este supravegheata.